Sylvie Gulikers

Mijn naam is Sylvie Gulikers. Ik werk vanaf 9 maart 2020 bij WIZ Re-integratie & Coaching BV als re-integratieconsulente.

In het verleden heb ik in zowel mijn werk als in mijn privéleven hoogtepunten en dieptepunten gekend. Maar van opgeven was geen sprake en ik ben er van overtuigd dat er altijd mogelijkheden zijn. “De deur staat altijd op een kier” is mijn motto. Ik weet als geen ander hoe moeilijk en beangstigend het kan zijn om een deur te openen. In mijn begeleiding en coaching vind ik het belangrijk om naar je te luisteren, jou in je eigen kracht te zetten en met de kwaliteiten en kracht die je hebt samen te zoeken naar mogelijkheden achter “die deur”.

Ik heb jarenlange werkervaring bij de diverse gemeenten opgedaan. In eerste instantie als inkomensconsulente / klantmanager bij de Sociale Dienst. Daarna ben ik mijn passie gevolgd, het begeleiden en coachen van mensen en ben gaan werken als participatiecoach en re-integratieconsulente. Ook heb ik ervaring als persoonlijk begeleider binnen de GGZ.

Ik hoop jou te ontmoeten bij WIZ Re-integratie & Coaching BV.

De koffie is er echt lekker!

Stuur mij een mail: sgulikers@wizlimburg.nl