Ik zoek werk

U zit op dit moment zonder werk en u wilt aan de slag. Daar wil WIZ Re-integratie & Coaching B.V. graag bij helpen. Wij hebben ruime ervaringen in het begeleiden van mensen met een uitkering naar een passende baan middels een Werkfit Maken- of Naar Werk traject.

Begeleiding bij het zoeken naar werk
Ontvangt u een uitkering van UWV zoals een WIA, WAO, Wajong of Ziektewetuitkering, of een WWB-uitkering van uw gemeente? De mogelijkheden voor ondersteuning bij het vinden van een baan of het behouden daarvan, verschillen per uitkering.

WIZ Re-integratie & Coaching B.V. heeft veel ervaring met mensen die een re-integratietraject starten. Wij kennen de regels die UWV en gemeenten aan re-integratietrajecten stellen en we kunnen u snel de weg wijzen. We zoeken met u uit of u ondersteuning nodig heeft bij het zoeken naar werk. En of u in aanmerking komt voor financiering van een re-integratietraject en loopbaanbegeleiding.

WIZ Re-integratie & Coaching B.V. werkt samen met UWV Heerlen en Roermond voor trajecten in heel Limburg van Maastricht tot aan Weert.

Daarnaast werken we ook samen met diverse gemeenten.