Gemeenten / UWV

Als gemeente of UWV wilt u werkzoekenden graag zo snel mogelijk aan werk helpen. WIZ Re-integratie & Coaching B.V. wil hetzelfde. Het uitvoeren van activiteiten gericht op werk voor mensen met een uitkering is bekend terrein voor ons. Dat doen we al jaren (middels mantelovereenkomsten en gunningen) voor het UWV en diverse gemeenten.

Trajecten

We zijn goed ingevoerd in de kenmerken van de diverse klantgroepen en spelen daar op in met een passend aanbod. Ook weten wij welke wetten en regels er gelden ten aanzien van de trajecten. Elke klant doorloopt een traject. U leest hier meer over hoe een traject bij WIZ Re-integratie & Coaching B.V. eruit ziet.

Diensten

Bekijkt u onze diensten eens die u in het menu onder het kopje Gemeenten/UWV kunt vinden. Wij bieden korte interventies en trainingen aan maar kunnen ook een volledige re-integratietraject verzorgen. Daarnaast heeft WIZ Re-integratie & Coaching B.V. een krachtig specialisme in autisme opgebouwd.
Wij begeleiden mensen naar passend werk en ondersteunt op de werkplek. Ook activiteiten gericht op activering behoren tot het aanbod van WIZ Re-integratie & Coaching B.V. De activiteiten worden zowel individueel als groepsgewijs uitgevoerd.

Relatie met ondernemers

WIZ Re-integratie & Coaching B.V. kiest er voor om veel energie te stoppen in de relaties met bedrijven. Zonder hun medewerking is re-integratie niet mogelijk. Binnen onze organisatie zijn twee jobhunters actief. Zij zijn vooral gericht op relatiebeheer met ondernemers en bedrijven.