Werkzoekenden

Voor wie werkt WIZ Re-integratie & Coaching?

Wij werken voor een brede groep mensen. Mensen met alle leeftijden en met allerlei achtergronden. Onze klanten zijn werkzoekenden, werknemers die vastlopen in hun huidige werk of werknemers die hun baan dreigen kwijt te raken. Het kunnen mensen zijn die door hun levensgeschiedenis een drempel ervaren om (weer) werk te vinden. Of die te maken hebben met een beperking. Soms een hele specifieke beperking zoals autisme.
Het zijn mensen die vragen hebben over hun loopbaan of zich bezinnen op hun competenties en mogelijkheden voor arbeid. Het zijn hele gewone mensen, met ieder een eigen verhaal en alle verschillen die daarbij horen. Mensen zoals u?

Wat doet WIZ Re-integratie & Coaching?

Wij helpen mensen graag op weg naar een passende werkplek. We helpen u re-integreren op de arbeidsmarkt, begeleiden u als u tegen problemen aanloopt op het werk of zoeken samen met u naar een nieuwe baan als u uw huidige baan niet kunt behouden.
WIZ Re-integratie & Coaching wil graag samen met u en onze opdrachtgever kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij houden van realistische plannen, waar wij met z’n allen achter staan. En die u echt verder helpen in uw loopbaan. Wij vinden het belangrijk dat u een keuze maakt en daar volledig voor gaat. In het begin kan dit erg moeilijk zijn. Maar samen komen we daar wel uit.