Mark Kohnen

Eigenaar van WIZ Re- integratie & Coaching B.V.

In het verleden heb ik een HBO opleiding Personeel & Organisatie afgerond. Ikzelf heb bijna 20 jaar werkervaring bij diverse organisaties in Zuid- en Midden Limburg. In het jaar 1996 ben ik begonnen als allround HR- adviseur binnen een productiebedrijf. Uiteindelijk werd mijn functie HR- manager. Vervolgens werkte ik 4 jaar als HR adviseur/ accountmanager in de uitzend-/detacheringbranche.

Vanaf 2007 werd mijn functie HR- adviseur/ vestigingsmanager bij een groot landelijk re-integratiebedrijf. In het jaar 2012 ben ik (mede-)eigenaar geworden van WIZ Re-integratie & Coaching B.V. De reden hiervoor was dat ik van mening was dat alle re-integratievraagstukken anders moesten worden uitgevoerd. WIZ Re-integratie & Coaching B.V. stelt de mens centraal, neemt de tijd voor client en opdrachtgever, levert maatwerk en dien conform is dan ook de prijs. Wat de klant niet nodig heeft, betaalt hij ook niet. Het opbouwen van een goede band met zowel de client als ook met de opdrachtgever vind ik zeer belangrijk.

De begrippen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ( MVO) en Social Return juich ik volledig toe en voor zover mogelijk streeft WIZ Re-integratie & Coaching B.V. ieder jaar weer ernaar om dit te realiseren. Naast het aansturen van ons geweldig team in Heerlen en Weert, ben ik ook het aanspreekpunt voor ( nieuwe) opdrachtgevers in Zuid- en Midden Limburg. Mijn kernwoorden zijn: eerlijkheid, passie, betrouwbaar, humor en doorzettingsvermogen.

Het grootste plezier, telkens weer, zijn de cliënten die een passende baan aanvaarden en opdrachtgevers die ons een compliment geven omtrent de verrichtte dienstverlening.

Mijn credo luidt: “Samen kansen benutten!

Stuur mij een mail: mkohnen@wizlimburg.nl