Jelle Vromen

Hoe help ik als jobcoach mensen met Autisme, ADHD en ADD
Wellicht ben je op zoek naar een baan of heb je werk, alleen loopt het niet zo als jij graag zou willen. Misschien ben je juist door ‘het werk’ op dit moment uitgevallen/ niet aan het werk, omdat het net allemaal even te veel was? Ik coach jou levensbreed en dit houdt in dat ik mij niet alleen richt op je werksituatie; ook thuis en je sociale omgeving is belangrijk om je op je werk goed te kunnen voelen. Ook als je geen werk hebt, gaan we samen op zoek naar een mooie baan, iets wat echt bij je past en waar jij energie van krijgt.

Niet alleen voor jobcoaching kun je bij mij terecht maar ook voor advies, stagebegeleiding, loopbaanoriëntatie, re-integratie en coaching on the job.

Eigen werkervaring en achtergrond
Na de opleiding voor docent aan de PABO ben ik via een uitzendorganisatie gaan werken als intercedent om vervolgens na enkele jaren de overstap te maken naar het CWI (de voorloper van het UWV Werkbedrijf). Het commerciële, gecombineerd met de kennismaking en samenwerking met de werkzoekenden, vond ik al interessant, echter miste ik de diepgang in de mens.

Dit heeft me doen besluiten om een studie tot re-integratieconsulent/jobcoach te gaan volgen en me te gaan specialiseren in de psychische ziektebeelden zoals Autisme, ADD, ADHD, Borderline en Burn-Out. Aansluitend ben ik via landelijke organisaties gaan werken als jobcoach.

In 2011 heb ik besloten om WIZ Re-integratie & Coaching op te starten met de gedachte dat re-integratie & jobcoaching anders moest en anders kan. Wij zetten ons in om alle randvoorwaarden zo te creëren dat de persoon zich volledig kan richten naar en op het Werk, zonder onrust te ervaren op de gebieden Inkomen en Zorg.

Mijn specialiteit
Mijn kracht als jobcoach ligt op het gebied van mijn ervaring in het bedrijfsleven gecombineerd met mijn communicatie- en overtuigingskracht. Het is heel belangrijk dat wij het met jouw (toekomstige) werkgever hebben over een gezamenlijk belang. Hoe kom jij als werknemer het beste tot je recht en waar liggen jouw kwaliteiten? Daarnaast is het belangrijk om op een heldere en positieve manier te praten over Autisme, ADHD of ADD. Denk hierbij vooral aan de contactmomenten die we samen hebben met werkgevers, collega’s en potentiële cliënten of opdrachtgevers. De juiste vertaling van hoe jouw toekomstige werkplek er uit zou moeten zien en wat dit betekent in de praktijk betekent voor jou en jouw omgeving is essentieel om in de gezamenlijk opzet te slagen.

De juiste boodschap positief overbrengen en naar handelen” dat is mijn motto.

Voor een oriënterend gesprek of informatie over een jobcoachtraject, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Jelle Vromen:

via de mail jvromen@wizlimburg.nl of telefonisch 06-13340910.

Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.