Henk Meuwissen

Mijn naam is Henk Meuwissen. Sinds 1 april 2018 maak ik deel uit van het team van WIZ Re-integratie & Coaching. Ik ben werkzaam op alle drie de locaties van WIZ: Weert, Heerlen en Roermond.  Het coachen van mensen is altijd een onderdeel van mijn werken geweest.

Oorspronkelijk opgeleid als logopedist heb ik, binnen de ziekenhuiszorg, mensen begeleid die in hun communicatie beperkt waren. Echte aandacht voor het individu en veel geduld zijn competenties die ik in dat werk heb ingezet. Na een switch richting ziekenhuismanagement verlegde de aandacht in mijn coaching zich naar gezonde medewerkers, individueel en in groepsverband. Goed luisteren en aansluiten bij de persoon zijn daarbij altijd mijn troeven geweest.

In november 2017 heb ik de opleiding jobcoaching bij Elan Training in Ulvenhout afgerond en ben ik definitief geswitcht naar het werken als jobcoach. Dit bracht mij wederom terug naar het één op één met mensen werken. Ik voel me als een vis in het water in dit vak; zowel in het werken met de klant alsook de contacten met opdrachtgevers en het zoeken naar nieuwe werkplekken voor de klant.  Alle genoemde kwaliteiten kan ik in dit werk kwijt.

In de zoektocht naar en in de begeleiding binnen werk sta ik vooral graag naast de klant, zeer zeker ook op de werkvloer zelf waar hij of zij aan de slag gaat.

Stuur mij een mail:    hmeuwissen@wizlimburg.nl