Anita Hindriks-Huijnen

Mag ik me even voorstellen…
Mijn naam is Anita Hindriks-Huijnen, coach vanuit bezieling.
Na genoten te hebben van een werkervaringsplek bij WIZ Re-integratie & Coaching zal ik per januari 2023 deel uitmaken van het team. Samen met mijn collega Henk Meuwissen ben ik dan hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de cliënten van locatie Roermond.
Het coachen, begeleiden en mensen (weer) in hun kracht zetten, vind ik geweldig om te doen. En vanuit mijn werkervaring weet ik dat ik hier goed in ben. Ik ben een mensen-mens met een groot empathisch vermogen maar kan ook heel direct en confronterend zijn (indien nodig).
Vanaf 2004 ben ik werkzaam geweest als leidinggevende bij diverse grote bedrijven. In deze functie heb ik ruime ervaring opgedaan in het begeleiden, sturen en coachen van mensen. Geregeld heb ik ook medewerkers, vanuit een ziekteproces, mogen begeleiden naar ander werk binnen of buiten de organisaties. Dit altijd vanuit één doel: mensen in hun kracht zetten middels hun talenten maar vooral ook hun passie.

Wat bied ik jou: een luisterend oor, vertrouwen, inlevingsvermogen, enthousiasme, integriteit, respect en het nakomen van afspraken.

Ik help je graag weer op weg.

Stuur mij een mail:  ahuijnen@wizlimburg.nl