Carmen Reisner

1e Kennismaking met Carmen Reisner

Hallo, ik ben Carmen Reisner en zal wat meer over mezelf vertellen. Vanaf augustus 2014 maak ik deel uit van het enthousiaste team van WIZ Re-integratie & Coaching B.V. en ben ik werkzaam op de nieuwe vestiging in Weert. Deze vestiging is in het leven geroepen omdat er in de regio Noord Limburg veel vraag is vanuit werkgevers die hun zieke werknemers op een daadkrachtige manier willen laten re-integreren. Een uitdaging met en voor mensen die ik met veel plezier aanga!

Tijdens en na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening te Eindhoven ben ik vijf jaar werkzaam geweest binnen de crisishulpverlening als trajectbegeleider waarbij ik mensen met verslavingsproblematiek en psychosociale problemen heb begeleid. Een pittige maar leerzame periode waarbij ik de behoefte had om mensen met hun problemen op een meer concrete en resultaatgerichte manier aan te pakken.

Bij een groot landelijk Re-integratiebureau heb ik vervolgens 9 jaar lang mensen met fysieke en psychische beperkingen, mensen met loopbaanvragen voor verschillende opdrachtgevers, begeleid en bemiddeld naar een passende baan. Ook heb ik aan diverse (grote) outplacementprojecten mogen meewerken.
Bij WIZ Re-integratie & Coaching B.V. wordt veel waarde gehecht aan een transparante samenwerking en een duidelijke en open communicatie binnen het team. Deze werkwijze zie je ook terug in onze samenwerking met opdrachtgevers en de benadering, begeleiding en bemiddeling van onze cliënten.

Waarom? Omdat dit de eerste basisvoorwaarde is voor een waardevolle samenwerking met kansen en toekomstperspectief voor de cliënt.

Wie ben ik: gedreven, enthousiast, mensenmens, nieuwsgierig, resultaatgericht, sociaal, soms ongeduldig, moeder van 2 kids ☺, positief, kansen grijpen en ervaringsdeskundige.

Groetjes Carmen

Stuur mij een mail: creisner@wizlimburg.nl