Barbara van den Heuvel

Ik bof, want ik mag werken daar waar mijn hart ligt. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam als re-integratieconsulent en vanaf 1 oktober 2019 werk ik bij WIZ Re-integratie & Coaching.

Gedreven door wat ik zelf heb meegemaakt, heb ik stap voor stap naar dit vak toegewerkt. Hiervoor heb ik eerst in de avonduren een Hbo-opleiding gedaan. Nu ben ik bezig met de studie Psychologie aan de Open Universiteit. Daarnaast heb ik in mijn vorige baan altijd gezocht naar mogelijkheden om bezig te zijn met duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.

Als re-integratieconsulent help ik anderen een nieuwe weg te vinden in hun werk, als door omstandigheden het huidige werk niet meer mogelijk is.

Met mijn ervaringsdeskundigheid, kennis, ervaring en bevlogenheid, help ik jou graag in jouw zoektocht naar nieuw werk. Soms zit het tegen, dan voel je je onzeker en weet je niet wat je zou kunnen doen in de toekomst. Dan is het goed om stil te staan bij wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en welke ervaring je allemaal hebt – dit is vaak veel meer dan je denkt. Zo kun je nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekken, hier help ik jou graag bij.

Stuur mij een mail:  bvandenheuvel@wizlimburg.nl