Vera Kammerer

Wat leuk dat ik me aan jou mag voorstellen.

Ik ben Vera Kammerer en werk sinds september 2019 als re-integratie consulente voor WIZ Re-integratie en Coaching.

Voorheen heb ik als HR-manager 11 jaar bij een internationaal productiebedrijf gewerkt. In die functie begeleidde, coachte en adviseerde ik medewerkers en werkgever op allerlei gebied. Wat ik echt leuk vond in deze functie was om te zien hoe medewerkers zich ontwikkelden en daaraan mijn bijdrage te leveren. Daar krijg ik energie van en daar wilde ik ook meer mee doen.

Ik ben vervolgens als coach aan de slag gegaan. Focus op de persoon die tegenover mij zit en inhoudelijk bezig zijn met de ontwikkeling van deze persoon.

Vanaf september 2019 doe ik dit vanuit WIZ Re-integratie en Coaching. Hier houd ik mij met name bezig met re-integratie in het kader van spoor 2, WerkFit Maken en Naar Werk trajecten. Ik ga met je aan de slag om te kijken wat wel nog mogelijk is, zodat je weer regie krijgt over jouw leven.

Ik begeleid graag mensen die vooruit willen, mensen die weer eigen regie durven en willen nemen. Ik geef jou de mogelijkheid om in je volle kunnen te stappen, om te zijn wie je bent en te leren omgaan met dat wat is.

Wat je van mij mag verwachten? Eerlijkheid, betrokkenheid en drive. En …. er mag ook gelachen worden.

Stuur mij een mail:  vkammerer@wizlimburg.nl